آیا چرم مصنوعی پوسته می شود؟

آیا چرم مصنوعی پوسته می شود؟ علت پوسته شدن چرم مصنوعی چیست؟ جلوگیری از پوسته شدن چرم مصنوعی را چگونه میتوان انجام داد؟ چرم صنعتی چیست؟ ترمیم چرم مصنوعی پوسته شده چگونه است؟ نحوه نگهداری چرم مصنوعی چگونه است؟ با توجه به آنکه بسیاری از هموطنان عزیز ما با این پرسش ها مواجه می شوند، قصد بررسی پاسخ انها را داریم؛ به این منظور تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

همان طور که می دانید چرم در دو نوع مختلف قابل تهیه است که انواع آن عبارتند از: چرم طبیعی و چرم مصنوعی. چرم طبیعی از پوست جانداران مختلف به دست می آید در حالی که چرم مصنوعی در کارخانه های صنعتی با استفاده از مواد پلیمری و پلاستیکی تولید می شوند و به همین دلیل به آنها چرم صنعتی نیز می گویند.

چرم مصنوعی به میزان زیادی جایگزین انواع طبیعی چرم شده است و طرفداران زیادی کسب کرده است و معمولا این پرسش برای متقاضیان ایجاد میشود که آیا چرم مصنوعی پوسته می شود؟

آیا چرم مصنوعی پوسته می شود؟

در پاسخ به این سوال مهم نسبت به چرم صنعتی باید گفت که بله چرم صنعتی از مقاومت بسیار کمتری در مقایسه با چرم طبیعی برخوردار است و میزان ماندگاری آن بسیار کمتر است. به همین دلیل معمولا این نوع چرم به مرور زمان پوسته می شود یا سطح آن ترک می خورد.

آیا چرم مصنوعی پوسته می شود؟
آیا چرم مصنوعی پوسته می شود؟

علت پوسته شدن چرم مصنوعی چیست؟

معمولا اصلی ترین علت پوسته شدن چرم مصنوعی به متریالی که چرم را از آن می سازند، برمی گردد. زیرا چرم صنعتی با استفاده از مواد پلاستیکی و پلیمرهای شیمیایی تولید می شود و قابلیت های چرم طبیعی را ندارد. اما علاوه بر این موضوع علل دیگری نیز برای پوسته شدن چرم مصنوعی وجود دارد که این موارد عبارتند از:

  • قرار گرفتن چرم مصنوعی در مجاورت آفتاب شدید به مدت طولانی
  • نحوه تمیز کردن نامناسب چرم صنعتی
  • شست و شوی اشتباه چرم
  • نگهداری نادرست از چرم صنعتی
  • گذشت مدت زمان بسیار زیاد از طول عمر چرم صنعتی
  • و….

تمامی این عوامل و مسائل می توانند علتی برای پوسته شدن چرم صنعتی باشند که نباید از انها غافل شد؛ لازم به توضیح است که حتی چرم طبیعی نیز اگر به درستی تحت مراقبت قرار نگیرد، آسیب می بیند و مشکلاتی در سطح آن ایجاد می شود.

جلوگیری از پوسته شدن چرم مصنوعی

با استفاده از راهکارها و عملیاتی میتوان از پوسته شدن چرم مصنوعی جلوگیری کرد که این راهکارها از قبیل زیر هستند:

تمیز کردن چرم مصنوعی: یکی از راهکارهایی که باید برای جلوگیری از پوسته شدن چرم مصنوعی به کار ببرید، تمیز کردن آن با دستمال مرطوب است. برطرف کردن گرد و غبار از سطح چرم به کمک دستمال مرطوب می تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن پوسته های چرم داشته باشد زیرا گرد و غبار باعث خشک شدن چرم می شوند و رفته رفته موجب پوسته شدن آن می گردند.

استفاده از واکس و روغن مخصوص: راهکار دومی که در این زمینه میتوانید به کار ببرید، استفاده از واکس و روغن مخصوص چرم است که میتوانید به راحتی این محصولات در بازار تهیه کنید و آنها را بر روی سطح چرم بزنید تا از پوسته پوسته شدن آن جلوگیری شود.

قرار دادن کالای چرمی در نایلون: راهکار سوم و بسیار موثری که از طریق آن میتوانید طول عمر چرم مصنوعی را افزایش دهید، قرار دادن کالای چرمی در داخل یک نایلون است.

انجام این کار موجب می شود که چرم مصنوعی کمتر در معرض اکسیژن و گرد و غبار قرار بگیرد و وضعیت مناسب تری پیدا کند یا از خشک شدن آن جلوگیری به عمل آید.

ترمیم چرم مصنوعی پوسته شده چگونه است؟

ترمیم یا تعمیر چرم پوسته شده در حال حاضر بسیار آسان است و با راهکارها و مواد مخصوصی که در بازار موجود هستند، میتوان به تعمیر چرم پوسته شده پرداخت و آن را ترمیم کرد.

به عنوان مثال: چرم مایع محلولی است که برای ترمیم چرم صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد که باید آن را بر روی قسمت های پوسته شده مالید تا به راحتی بتوان موجب ترمیم آن شد.

علاوه بر آن روغن زیتون نیز به وفور در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرد و راهکار دیگری که برای تعمیر چرم پوسته شده میتوان به کار برد، استفاده از تکه های کوچک چرم صنعتی برای وصله کردن به کالای مورد نظر است.

نحوه نگهداری چرم مصنوعی

نحوه نگهداری انواع چرم مصنوعی موردی است که اگر آن را برای نگهداری از انواع کالاهای چرمی رعایت کنید، به راحتی میتوانید طول عمر و دوام کالای چرمی مد نظر خود را افزایش دهید و مانع از پوسته شدن چرم مصنوعی شوید. برخی از این امور که برای نحوه نگهداری چرم مصنوعی به کار می روند، عبارتند از:

استفاده از روغن و واکس چرم مصنوعی را در روتین مراقبت از چرم قرار دهید و در تعداد دفعات مورد نیاز استفاده از آن را برای کالای چرمی تکرار کنید. ( در واقع هر زمانی که احساس کنید سطح چرم خشک شده، باید از واکس یا روغن مخصوص آن استفاده نمایید.)

در مواقعی که از کالای چرمی استفاده نمی کنید، حتما آن را داخل نایلون نگهداری کنید.

چرم را نباید به مدت طولانی در معرض تابش نور مستقیم خورشید قرار دهید و در مواقعی که ناگزیر به انجام این کار هستید، باید حتما روغن را به کار ببرید تا روغن مانع از خشک شدن چرم به دلیل تابش نور شدید خورشید شوید.

از به کار بردن اشیای نوک تیز و برنده بر روی چرم صنعتی بپرهیزید و سعی کنید تا این ابزارها با چرم تماس پیدا نکند.

بخش پایانی

در انتهای این مطلب و تاریخچه چرم مصنوعی باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که چرم صنعتی انواع مختلفی دارد و برخی از انواع آن که به صورت چرم مصنوعی درجه یک شناخته می شوند از ماندگاری و کیفیت مناسبی برخوردار هستند و سالیان سال میتوان از انها بدون بروز مشکل استفاده کرد. اما انواع درجه یک چرم صنعتی نیز به مراقبت های ذکر شده نیاز خواهد داشت.

نانچه قصد دارید تا بهترین انواع چرم های صنعتی را تهیه کنید، از طریق ادیم چرم برای این کار اقدام نمایید تا از بهترین برندهای چرم صنعتی جهان بهره مند گردید.

برچسب‌ها:,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه