چرم پوشاک

انواع چرم پوشاک چیست؟ بهترین نوع چرم پوشاک کدام است؟ قیمت چرم پوشاک چه قدر است؟ از چرم برای تولید چه نوع البسه ای استفاده می شود؟ آیا لباس چرمی گزینه مناسبی است؟

اگر دریافت پاسخ هر یک از این پرسش ها برایتان حائز اهمیت است، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

یکی از وسیع ترین و مهمترین کاربرد های چرم در جهان، تولید لباس و پوشاک است که سابقه استفاده از آن در زمینه تولید لباس به عصر انسان های نخستین باز می گردد؛ در آن زمان، انسان های اولیه از چرم و پوست حیوانات برای گرم کردن و محافظت خود در برابر شرایط جوی و محیطی استفاده می کردند.

همچنان نیز به کار بردن چرم در این راستا ادامه دارد و در حال حاضر چرم برای تولید پوشاک به عنوان یکی از محبوب ترین متریال ها شناخته می شود که در جهان استقبال بالایی برای آن وجود دارد.

چرم مصنوعی پوشاک به معنای انواع مدل های مختلف چرم مصنوعی است که در زمینه تولید پوشاک و لباس به کار برده می شوند. به عبارت دیگر چرم مصنوعی پوشاک از ویژگی هایی برخوردار است که موقعیت مطلوبی در زمینه تولید لباس دارد و بهترین شرایط را به وجود می آورد.

چرم مصنوعی که به آن چرم صنعتی، غیر طبیعی و یا pu نیز گفته می شود، نوعی چرم است که با ویژگی هایی مشابه به چرم طبیعی ساخته می شود و در صنایع مختلف به کار برده می شود و در این میان ویژگی های موجود در چرم صنعتی موجب شده تا استفاده از آن در تولید پوشاک بسیار گسترده باشد و از این جهت به بررسی چرم مصنوعی پوشاک در مجموعه ادیم چرم می پردازیم؛ به این منظور تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید.

چرا چرم مصنوعی؟

چرم مصنوعی از ویژگی های بسیار حائز اهمیتی برخوردار است که این ویژگی ها موجب شده اند تا چرم مصنوعی در تولید پوشاک جایگاه خوبی پیدا کند. به صورت کلی چرم مصنوعی قیمت بسیار ارزان و مناسبی دارد و برای تولید آن به هیچ وجه موجودات زنده و جانداران آسیب نمی بینند و تمامی مراحل تولید و ساخت آن توسط بشر انجام می شود.

به صورت کلی انسان در تولید این نوع چرم سعی بر آن داشته است که ویژگی های چرم طبیعی را در این نوع چرم شبیه سازی کند تا به میزان هر چه بیشتر بتواند از قابلیت های چرم طبیعی در تولید انواع مصنوعی آن بهره مند گردند.

چرم صنعتی به دلیل ویژگی های بارزی که دارد که در زمینه های بسیار متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر موارد ذکر شده در فوق، طراحی و رنگبندی چرم مصنوعی بسیار متنوع است و در متراژ مورد نظر میتوان آن را در راستای اهداف مختلف تهیه کرد که تمامی این مسائل را میتوان دلیلی برای استفاده از چرم صنعتی در نظر گرفت.

نحوه ساخت چرم مصنوعی چگونه است؟

چرم صنعتی همانگونه که از نام آن پیدا است، در کارخانه های صنعتی و پتروشیمی تولید می شوند. نحوه ساخت چرم مصنوعی به این شکل است که مواد اولیه مورد نیاز برای آن مانند:

رنگ، پودر کربنات کلسیم، پودر pvc ، استابلیزر، کاغذ لیزر، پارچه و … در کارخانه های صنعتی با هم ترکیب می شوند تا به این شکل عملیات ساخت چرم صنعتی انجام شود و این نوع چرم به بازار راه یابد. لازم به توضیح است که مهمترین مواد پلیمری که برای ساخت چرم غیر طبیعی به کار برده می شوند، پلیمرهای پلاستیکی پلی وینیل کلراید و پلی اورتان هستند.

انواع چرم پوشاک چیست؟

در زمان های گذشته تنها چرمی که مورد استفاده قرار می گرفته است، چرم طبیعی بوده که از پوست حیوانات مختلف مانند: گاو، مار، تمساح و … به دست می امده است. از این جهت برای دستیابی به این نوع چرم باید حیواناتی از بین بروند تا امکان استفاده از پوست آنها به وجود آید.

اما امروزه نوع دیگری چرم نیز در صنایع تولید پوشاک به کار برده می شود که آن را چرم مصنوعی می نامند. چرم مصنوعی متریالی پلاستیکی و شیمیایی است که ظاهری شبیه به چرم طبیعی دارد و از ویژگی های آن به صورت نسبی برخوردار است.

چرم مصنوعی دارای انواع مختلفی است که هر یک از آنها ویژگی های مخصوص به خود را دارند. اما باید آگاه باشید که همه انواع چرم مصنوعی برای پوشاک به کار برده نمی شوند بلکه برخی از آنها در این زمینه استفاده می گردند که انواع انها از قبیل زیر هستند:

چرم پلی وینیل کلراید PVC

چرم پلی وینیل کلراید که به آن چرم مصنوعی pvc نیز گفته می شود، یک چرم انعطاف پذیر و نرم است اما از آنجایی که کیفیت این نوع چرم خیلی بالا نیست، معمولا در تولید پوشاک مورد استفاده قرار نمی گیرد و کمتر در این زمینه به کار برده می شود.

چرم پلی وینیل کلراید بیشتر از آن که در جهت تولید پوشاک مورد استفاده قرار گیرد، در زمینه تولید کالاهایی به کار برده می شود که به یک پوشش مقاوم نیاز دارند که رطوبت را دفع کند.

چرم مصنوعی پلاستیک

چرم مصنوعی پلاستیک  از روکش های پلاستیکی ساخته می شود و به همین دلیل ظاهر براقی دارد. این نوع چرم به عنوان یکی از بهترین جایگزین های چرم طبیعی شناخته می شود، اما میزان استفاده از آن در تولید پوشاک خیلی زیاد نیست، زیرا قابلیت تنفس در آن وجود ندارد و شستشو و خشک کردن آن سخت است. چرم مصنوعی پلاستیک معمولا برای تولید شلوار و جلیقه شلوارهای موتورسواری یا فانتزی به کار برده می شود و در موارد خاصی از آن استفاده می گردد.

چرم پلی اورتان PU

چرم مصنوعی پلی اورتان  که به آن چرم pu نیز گفته می شود، یکی از انواع چرم مصنوعی است که متشکل از دو لایه آستر و چرم است و همانند چرم طبیعی براق و زیبا است. این نوع چرم موجب بروز حساسیت پوستی نمی شود و از دوام خوبی برخوردار است.

 

چرم پوشاک
چرم پوشاک

بهترین نوع چرم پوشاک کدام است؟

هر یک از انواع چرم های ذکر شده در فوق مزایا و معایبی دارند که بر اساس آنها میتوان بهترین نوع چرم را تعیین کرد؛ به عنوان مثال: چرم طبیعی از ماندگاری و دوام فوق العاده بالا برخوردار است و اما تهیه آن برای تولید لباس باعث آسیب رسیدن به طبیعت و محیط زیست می شود؛

از طرف مقابل چرم مصنوعی دوام کمتری نسبت به طبیعی دارد اما استفاده از آن باعث آسیب دیدن محیط زیست نمی گردد.

چرم مصنوعی از تنوع بسیار بالا برخوردار است و در طرح ها و رنگ های گوناگون قابل تهیه است. در حالی که انواع طبیعی چرم تنوع و رنگبندی کمتری دارند.

چرم طبیعی کمی لوکس تر از چرم مصنوعی است زیرا لباس هایی که با این چرم تولید می شوند بسیار گران قیمت هستند و از این جهت بسیاری از افراد خاص پسند، انواع طبیعی چرم را بیشتر می پسندند تا جلوه ای خاص و منحصر به فرد در لباس خود داشته باشند.

بر اساس تفاوت ها و شباهت های چرم طبیعی و مصنوعی، بهتر است که انواع غیر طبیعی آن را بیشتر مورد استفاده قرار داد تا از آسیب رسانیدن به حیوانات و زیست محیط جلوگیری شود.

به همین دلیل امروزه چرم مصنوعی را به عنوان بهترین نوع چرم در نظر می گیرند و استفاده از نوع طبیعی آن بسیار کمتر از گذشته شده است.

در میان انواع چرم صنعتی ذکر شده در  فوق، بهترین چرم مصنوعی پوشاک که کاربرد وسیعی در تولید انواع پوشاک دارد، چرم pu یا پلی اورتان است که از قابلیت تنفس و بافت نرمی برخوردار است. این ویژگی ها موجب شده تا چرم pu بیشترین کاربرد را در تولید پوشاک داشته باشد، زیرا استفاده از آن در این راستا موجب بروز حساسیت های پوستی و یا بیماری های مختلف برای انسان نمی شود.

در حالی که سایر انواع دیگر چرم مصنوعی میتوانند در این خصوص مشکل آفرین باشند اما چرم pu در تولید پوشاک به دلیل ویژگی هایی که به همراه دارد، به عنوان چرم مصنوعی درجه یک شناخته می شود.

چرم مصنوعی در صنعت پوشاک چه جایگاهی دارد؟

چرم مصنوعی در صنعت پوشاک جایگاه وسیعی را از آن خود کرده است و به وفور در این زمینه به کار برده می شود. خصوصا در جهت تولید پوشاک برای فصول سرد سال به میزان زیادی از چرم مصنوعی در جهت تولید دستکش، کاپشن، بارانی و … استفاده می شود.

از طرف دیگر قیمت چرم مصنوعی نیز موجب می شود تا مردم به راحتی بتوانند پوشاک تولید شده از چرم غیر طبیعی را تهیه کنند. لازم به توضیح است که پوشاک تولید شده از این نوع چرم به تمامی فصول و برای تمامی موقعیت ها مربوط می شوند. به گونه ای که برای شرکت در مراسم جشن و شادی، حضور در محیط کار، مهمانی و … از پوشاک تولید شده از چرم مصنوعی استفاده می شود.

دلایل استفاده از چرم مصنوعی در تولید پوشاک چیست؟

چرم مصنوعی از مزایای زیادی برخوردار است که مزایای آن را میتوان مهمترین دلایل استفاده از چرم مصنوعی در تولید پوشاک در نظر گرفت. چرم صنعتی پوشاک همراه با مزیت هایی به شرح زیر است:

  • تنوع در طراحی و رنگبندی چرم صنعتی بسیار زیاد است
  • چرم صنعتی توجه انواع سلیقه ها را به خود جلب می کند
  • پوشاکی که با چرم تولید می شوند بسیار متنوع هستند
  • چرم مصنوعی قیمت مناسبی دارد
  • استفاده از این متریال در تولید پوشاک مانع از آسیب دیدن جانداران می شود
  • تهیه کردن این نوع چرم بسیار آسان است و محدودیتی ندارد
  • و…

از چرم برای تولید چه البسه ای استفاده می شود؟

تنوع بسیار زیادی از پوشاک با استفاده از چرم صنعتی ساخته می شوند که استفاده از آن در زمینه تولید پوشاک هیچ گونه محدودیت سنی و جنسی به همراه ندارد بلکه برای همه رده های سنی از کودک تا افراد مسن و برای آقایان و بانوان به کار برده می شود. مهمترین انواع پوشاک با چرم مصنوعی از قبیل زیر هستند که به وفور مورد استفاده قرار می گیرند:

  • پالتو زنانه، مردانه و بچگانه
  • بارانی زنانه، مردانه و بچگانه
  • لباس مخصوص موتور سواری
  • دستکش زنانه، مردانه و بچگانه
  • کاپشن زنانه، مردانه و بچگانه
  • شلوار زنانه، مردانه و بچگانه
  • انواع کیف و کفش زنانه، مردانه و بچگانه
  • جلیقه برای زنان، مردان و کودکان
  • لباس مجلسی زنانه، مردانه و یا بچگانه
  • هودی و پافر
  • دامن زنانه
  • و….

آیا لباس چرمی گزینه مناسبی است؟

استفاده از چرم پوشاک را میتوان در برخی از مواقع به عنوان یک گزینه مناسب در نظر گرفت اما گاهی اوقات نیز به کار بردن آن صحیح و مناسب نخواهد بود. به عنوان مثال: به کار بردن چرم برای تولید لباس های زمستانی میتواند یک انتخاب ایده آل باشد که هم گرمای مورد نیاز را تامین می کند و هم از زیبایی برخوردار است.

اما در صورتی که چرم پوشاک برای تولید لباس های تابستانی به کار بروند، شرایط نامطلوبی را ایجاد می کنند زیرا باعث افزایش گرمای بدن انسان در تابستان می شوند و باعث کلافه شدن افراد می گردند.

از طرف دیگر استفاده از چرم پوشاک برای تولید لباس های تابستانی باعث می شود که اشخاص حساسیت های پوستی پیدا کنند و به دلیل عدم امکان تنفس پوست، عرق سوز شدن برای انسان به وجود می آید.

در نتیجه باید از چرم برای تولید پوشاک در انواع مناسب استفاده کرد تا بتوان آن را گزینه ایده آلی در نظر گرفت.

خرید پارچه چرم مصنوعی

بسیاری از افراد که به دنبال خرید چرم مصنوعی هستند، قصد دارند که پارچه چرم مصنوعی را تهیه کنند. به صورت کلی منظور از پارچه چرم مصنوعی، تهیه چرم خام است که به صورت متری در متراژ های مختلف قابل تهیه است.

پارچه چرم مصنوعی دقیقا همانند رول پارچه در دسترس همطونان عزیز قرار می گیرد و کسانی که به میزان زیادی چرم نیاز دارند تا طراحی و دوخت پوشاک را با سلیقه خودشان انجام دهند، امکان خرید پارچه چرم مصنوعی از مجموعه ادیم چرم را خواهند داشت.

لازم به توضیح است که ادیم چرم، پارچه چرم مصنوعی در انواع مدل های مختلف مانند: پلی اورتان، پلی وینیل، اشبالت، چرم پلاستیک و … را نیز ارائه می دهد.

قیمت چرم پوشاک چه قدر است؟

چرم پوشاک معمولا قیمت بالایی دارد خصوصا اگر از نوع طبیعی باشد باید برای آن مبلغ بسیار قابل توجهی در نظر گرفته شود؛ اما انواع مصنوعی چرم که برای تولید پوشاک به کار می روند مقرون به صرفه تر هستند و هزینه کمتری دارند.

به صورت کلی مواردی در تعیین هزینه چرم پوشاک موثر واقع می شوند که این موارد از قبیل زیرند:

  • نوع چرم از نظر طبیعی یا مصنوعی و بودن
  • طرح چرم مصنوعی
  • نوع حیوانی که از آن چرم طبیعی به دست می آید
  • متریالی که برای ساخت چرم مصنوعی استفاده می شود
  • مجموعه ای که برای خرید چرم از آن اقدام می شود
  • متراژ و مقدار چرم مصنوعی
  • کشور تولید کننده چرم مصنوعی و وارد کننده آن به کشور
  • و…

با این وجود باید تمامی این مسائل بررسی شوند و مشخص گردند تا بتوانید از هزینه و قیمت چرم پوشاک مطلع گردید.

کلام پایانی

چرم پوشاک را میتوانید از مجموعه با سابقه ادیم چرم که وارد کننده و عرضه کننده چرم مصنوعی به کشور است، تهیه کنید و از کیفیت و تنوع آنها بهره مند گردید.

چرم مصنوعی پوشاک در انواع طراحی ها و رنگبندی های مختلف از طریق ادیم چرم در دسترس شما عزیزان قرار گرفته است. ادیم چرم وارد کننده و عرضه کننده انواع چرم مصنوعی خام است که بهترین مارک چرم مصنوعی از سوی این فروشگاه قابل تهیه خواهد بود زیرا این مجموعه بهترین برندهای جهانی چرم را از معروف ترین کشور های دنیا به ایران وارد می کند.

علاوه بر آن باید اشاره کرد که قیمت چرم مصنوعی در این مرکز بسیار مناسب است که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از طریق تلفن های تماس با ما در ارتباط باشید تا راهنمایی بیشتری به شما هموطنان عزیز ارائه دهیم.

اگر به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مساله نیاز دارید، از طریق تلفن های تماس با ما در ارتباط باشید.

برچسب‌ها:,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه